Wasserij Smeele

Onze diensten:

Stomerij

Speciaal voor de kleding die chemisch gereinigd moet worden hebben wij gezocht naar een stomerij die, net als wij, de kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
Hier hebben wij in Stomerij Primeur een uitstekende partner gevonden.
Hierdoor zijn wij in staat om het aan ons toevertrouwde stoomgoed binnen 3 werkdagen weer fris en netjes in huis te hebben tegen een redelijke prijs.
Voor spoed gevallen hebben wij uiteraard ook onze afspraken gemaakt. Voor Leer en Su├Ęde hebben wij ook onze relaties. De behandeling van deze goederen duurt wel beduidend langer.

Tips

Deze plaats is speciaal gereserveerd voor het beantwoorden van algemene vragen over het ontstaan en verwijderen van moeilijke vlekken.
Waar mogelijk zullen wij de oplossing voor vlekken problemen hier voor u neerzetten zodat u en anderen dit nog eens kunnen nalezen. U kunt er natuurlijk ook mee naar ons toe komen, zodat wij het betreffende artikel een speciale behandeling kunnen geven.
Wij kunnen niet garanderen voor ieder probleem een oplossing te hebben, maar komen wel een heel eind.
Op de aparte pagina kunt u de tips vinden. Heeft u zelf een nuttige tip dan maken wij daar ook graag mensen mee blij, dus mail ze naar ons toe.

Wasserij

Wasserij Smeele is gespecialiseerd in het verzorgen van persoonsgebonden wasgoed voor zowel bejaarden tehuizen, verzorgingstehuizen als voor particulieren. Daarnaast heeft ook het linnengoed van horeca bedrijven onze speciale aandacht. Echter voor bedrijfskleding draaien wij onze handen ook niet om. Kortom alles wat goed en netjes moet gebeuren, gebeurt bij ons.
Onze chauffeurs halen graag bij u het wasgoed op. Zij bestrijken een verzorgingsgebied van ongeveer 25 kilometer om Maassluis. Enkele uitschieters waar wij ook komen zijn Dordrecht en het eiland Voorne Putten.
Zelf de was halen en brengen kan natuurlijk ook altijd doordeweeks tussen 07.30 en 17.30 Speciaal voor particulieren hebben wij een lakenpakket service.
Wasserij Smeele is lid van de Federatie Textiel Beheer (kortaf FTN),
waarin de aloude Nederlandse Vereniging van Wasserijen is opgegaan. Tevens is wasserij Smeele lid van de consumenten bond.
Alle bij Wasserij Smeele uitgevoerde wasprocessen staan onder controle van Ecolab. Waarbij 2 keer per jaar als extra een bacteriologisch onderzoek door deskundigen plaatsvindt.
Op de aparte pagina van de wasserij vertellen wij u meer over de werkwijze van ons.