Wasserij Smeele

Contact Personen

Graag willen wij een paar mensen in onze organisatie aan u voorstellen. Het liefst noemen we ze allemaal, omdat het gehele team samen voor het uiteindelijker resultaat zorgt. Maar te midden van dit team zijn een aantal personen die hun specifieke taken hebben ten opzichte van u.

Onze chauffeurs zijn voor de huidige klanten beslist een bekend gezicht. Immers zorgen zij al jaren voor een correct en tijdig ophalen en bezorgen van het wasgoed.
Daarnaast zijn zij vaak degene die met reacties van klanten naar de wasserij komen, zodat wij zo veel mogelijk onze service aan de wensen van de klant kunnen aanpassen

Onze contactpersoon voor alle praktische problemen t.a.v. vermissingen, klachten of bijvoorbeeld bestandswijzigingen is Yvonn Sprang. Zij is al ruim vijftien jaar bij ons werkzaam en is zeer vertrouwd met de bewuste werkzaamheden.Als Yvonn er niet is kan Karin van Arkelen u ongetwijfeld de antwoorden geven die u zoekt. Zij neemt de taken als contactpersoon vlekkeloos over als Yvonn afwezig of in bespreking is. Met haar bijna 20 jaar ervaring weet ze uitstekend waar ze het over heeft.

Het aanspreekpunt voor onze financiƫle administratie en de haal-en breng service van ons bedrijf is Esther Suisse. Ook zij telt al bijna 20 dienstjaren en kan dus putten uit een grote dosis ervaring. Op vele vragen kan zij u direct antwoord geven. De andere vragen sluit ze kort met ons.


Ons zijn Quirien en Johan Smeele. Samen mogen wij al sinds 1984 leiding geven aan deze energieke wasserij. Hoewel wij onderling een verdeling van de taken hebben zijn we allebei geheel op de hoogte van alle zaken die binnen het bedrijf spelen. Als we over een zichtbare verdeling van taken moeten spreken, dan vertellen we altijd dat Quirien de binnenboel doet en Johan de buitenboel. Dit houdt in dat Quirien het gezicht is binnen de wasserij en Johan vaak buiten de wasserij te vinden is.

Mocht u naast de infomatie op deze website nog meer infomatie wensen, of wanneer u naar aanleiding van de website wilt reageen, dan kunt u contact met ons opnemen via onze e-mailadres. Bellen kan natuurlijk ook.